Ga naar hoofdinhoud

Skeelerclub Oost Veluwe huldigt medaillewinnaars

Tijdens de algemene ledenvergadering van Skeelerclub Oost Veluwe op donderdag 4 april werden op het eind van de avond de leden van de vereniging gehuldigd die het afgelopen jaar medailles hadden gewonnen op de Nationale Kampioenschappen. Ook werden de drie leden die 25 jaar lid zijn van de club in het zonnetje gezet. Fred van Bussel, Paul van de Spek en de helaas door ziekte afwezige Nienke Tijssen-Rietberg.

Na het officiële deel van de avond werd er eerst het woord gegeven aan Henk Schra, de manager van het schaatsteam van Reggeborgh. Henk werd ondervraagd door Fons Roosenboom waarbij de hele geschiedenis vanaf het ontstaan en ontwikkeling van Team Reggeborgh werd doorgenomen, hoe de samenwerking is ontstaan en vervolgens is ontwikkeld tot het succesvolste Nederlandse schaatsteam van het moment. Een heel mooi en interessant gesprek waarbij blijkt dat Reggeborgh een instantie is die naast het schaatsen ook aan heel veel andere aspecten aandacht schenkt en steunt.

Na dit deel van de avond werden de leden die het afgelopen jaar op de diverse podia bij NK’s hebben gestaan naar voren geroepen en door het bestuur gefeliciteerd en voorzien van een mooie bos bloemen en een envelop. Ook werden er foto’s gemaakt en als afsluiter een groepsfoto met de meeste medaillewinnaars. Bij elkaar wonnen in 2023 maar liefst 23 leden bij elkaar 65 medailles waarvan er maar liefst 19 de kleur goud hadden. Een prestatie waar de club en met name de hoofdtrainer Jeroen Dunnewind erg trots zijn. Nu op voor een nog weer mooier seizoen met een groeiend aantal medailles en graag uitgebreid met internationale plakken tijden EK of zelfs WK.

Back To Top