skip to Main Content

Info Stouwdam Competitie

Eindstanden

voorgaande jaren

EINDSTAND

2019             2018

2017             2016

2015             2014

2013             2012

Resultaten en foto’s Stouwdam Competitie 2020

 

Het is toch mogelijk geworden een kleine Stouwdam Competitie op poten te zetten. 3 weken achter elkaar in september. 5, 12 en 19 september in Heerde, Rijssen en Nijeveen. Inschrijven kan via: https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijden

Nog geen licentie? Je kan meedoen op een daglicentie. Deze graag vooraf aanvragen via mail naar lkkin@hetnet.nl Dit voorkomt vertraging bij het inschrijven en is beter i.v.m. corona-voorschriften.

Graag de volgende gegevens mailen:

Naam   –   Adres   –   Postcode   –   Woonplaats   –   Geboortedatum   –   Geslacht   –   Mailadres

 

WEDSTRIJDEN

05-09-2020       HEERDE        Foto1Foto2Foto3  – Uitslag

12-09-2020       RIJSSEN       Foto1  –  Foto2  –  Foto3Uitslag  –  Klassement

19-09-2020       NIJEVEEN

Niet op podium, deklassering naar laatste plaats

Tijdens de huldigingen van de wedstrijden blijkt soms dat enkele deelnemers niet het geduld op kunnen brengen om op het podium te komen na afloop zonder geldige reden. De organisatie van de Stouwdam Competitie heeft hierop besloten, dat deelnemers zonder geldige reden te deklasseren naar de laatste plaats in het dagklassement, ook zullen de prijzen niet worden meegegeven aan anderen.

Organisatoren zijn vele uren bezig met de voorbereidingen van de wedstrijden en als dan sommige deelnemers niet even een half uurtje kunnen wachten op een huldiging, dan is dat iets wat er moeilijk in kan bij degenen die druk zijn met de organisatie van de evenementen. Gelukkig is dit maar een kleine groep deelnemers. We hopen door deze regel dat ook in de toekomst iedereen op het podium zal staan.

Back To Top
X