Skip to content

WoDo Advies, Begeleiding en Organisatie

Omdat er bij Skeelerclub Oost Veluwe veel aanvragen binnen komen voor informatie omtrent het aanleggen van skeeler- en combibanen hebben Bertus Dokter en Jannes Wolff besloten om hier een actieve rol in te gaan spelen. Zij hebben adviesbureau WoDo opgericht.

WoDo geeft advies aan verenigingen of gemeenten over de mogelijkheden die er zijn voor het aanleggen van diverse skeeler- of combibanen. WoDo beschikt over een ruime ervaring omdat zij al meer dan 25 jaar actief zijn in de skeelersport.

Veel instanties die belangstelling hebben voor skeeler en combibanen worden door de KNSB (en in het verleden door de SBN) doorgestuurd naar Skeelerclub Oost Veluwe in Heerde omdat hier veel ervaring zit op dit gebied. Vanaf nu kunnen zij terecht bij WoDo.

Gemeenten en verenigingen kunnen een afspraak maken bij WoDo in Heerde om de ideeën die er zijn te bespreken. WoDo zal deze ideeën uitwerken in een plan. Aan het maken van een dergelijk plan zijn kosten verbonden maar die zullen niet -zoals bij de dure adviesbureaus – in de hele grote bedragen lopen.

Vooraf zullen de kosten besproken worden. Indien een plan samen met de gemeente of vereniging is uitgewerkt, kan WoDo een actieve rol gaan spelen in het aantrekken van een aannemer of aannemers die het project kunnen verwezenlijken.

Naast advies en begeleiding is het ook mogelijk gebruik te maken van de ruime ervaring die beide heren hebben bij het organiseren van grotere evenementen. Samen hebben de heren een ruime schat aan ervaring opgedaan bij de organisatie van Europese en Nationale Kampioenschappen Inline Skaten. Bertus Dokter is hiervoor ook onderscheiden door de Europese Skeelerbond CEC.

Een belangrijk project voor WODO was de aanleg van een hypermoderne piste in Heerde, 7 meter breed en voorzien van Vesmaco coating, MyLaps tijdwaarneming en andere nieuwigheden. Met deze nieuwe piste zal Skeelerclub Oost Veluwe helemaal klaar zijn voor de toekomst. WODO Advies heeft hier een hele belangrijke vinger in de pap gehad.

Luchtfoto Piste 2015 

Ook plannen voor een nieuwe baan, piste of een evenement, neem contact op met WODO Advies, zij helpen u verder voor een fractie van de prijs van de commerciele partijen die er zijn.

Back To Top