skip to Main Content

Avond 4 Daagse Heerde

Eerste medailles 2e Avond4daagse Heerde Home Edition uitgereikt.

De tweede Home Edition van de Avond4daagse Heerde is opnieuw een enorm succes. Afgelopen weken heeft de commissie Avond4daagse Heerde van de Skeelerclub Oost Veluwe (SKOV) de eerste medailles afgeleverd aan de kinderen die zich hadden opgegeven voor deze editie. Een van de groepjes kinderen die het eerst klaar waren met het lopen van alle vier afstanden waren de (klein)kinderen van de familie Burgmeijer: Manouk, Evy, Hendrik, Nora, Abel, Arjan en Annelie.  De kinderen liepen binnen 2 weken 4x een ronde van 5 km. De laatste etappe viel helaas een beetje in het water, net als dat bij de “normale” wandelvierdaagse wel eens gebeurt, maar lieten zich er niet door uit het veld slaan. Daarom was er ook na afloop het welverdiende ijs van Bas.

De Avond4daagse Home Edition is een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vond ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. Vandaar opnieuw de deelname aan dit initiatief

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Zelfs vanuit je eigen vakantieomgeving. Voor Heerde staat de teller alweer ruim boven de honderd deelnemers. Omdat de deelname ook landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen.

Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl maar ook via de site van het Skeelerhuus,  www.skeelerhuus.nl.

 

Het zit er op!   Op de foto van links naar rechts: Manouk, Evy, Hendrik, Nora, Abel, Arjan en Annelie. Top gelopen toppers! Hopelijk volgend jaar weer een normale wandelvierdaagse met de hele school.

Ook River, Chanel, Lev en Mike hebben hun 5 kilometer er op zitten.

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Maar we hebben goed nieuws! Met de speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we ook dit jaar toch gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avond4daagse – Home Edition?

Wat is Avond4daagse – Home Edition?

Vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd!

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf 29 maart via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/heerde.

Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Heb je nog vragen? Wellicht staat jouw antwoord al bij de Veelgestelde vragen.

Deel je avonturen!

We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse – Home Edition. Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome! Een mail naar info@skeelerhuus.nl is ook leuk, dan plaatsen we je avonturen ook op deze pagina.

Foto’s Avond4Daagse 2019

Tijdens de Avond4Daagse 2019 werden er foto’s gemaakt door Jannes Wolff hieronder de links naar de foto’s van de verschillende dagen:

 

Foto’s Dag 1

Foto’s Dag 2

Foto’s Dag 3

Foto’s Dag 4

Back To Top
X