skip to Main Content

Avond 4 Daagse Heerde

Avondvierdaagse Heerde van 17 t/m 20 mei 2022

 

De organisatie van de Avondvierdaagse Heerde is blij dat er weer uitzicht is op een “normale” editie van dit mooie evenement in Heerde. Na twee jaar het wandelevenement af te hebben moeten blazen, lijkt het er toch op dat de 2022 editie wel weer van start zal gaan voor de 41e keer. Coördinator Jos Melenhorst zal met de steun van onder andere Nicole Ruiterkamp en de andere organisatieleden de contacten weer opnemen met de scholen en ook de individuele lopers zullen zoveel mogelijk geïnformeerd worden om van de 2022 editie een gezellig evenement te maken waarbij er weer op wordt gerekend dat er ruim 1200 deelnemers mee zullen doen. De routes die al voor 2020 waren uitgedacht door routeman Wichert Bijsterbosch, zullen nu echt worden gelopen

Op de eerste twee dagen wordt vertrokken vanaf het voetbalveld naast de skeelerbaan van organisator Skeelerclub Oost Veluwe. De routes zullen dan lopen door de noordelijke omgeving van Heerde, op de donderdag wordt vertrokken vanaf de locatie van Jeugd met een Opdracht Heidebeek aan de Mussenkampseweg en voeren de routes door de zuidelijke omgeving van Heerde. Op de vrijdag wordt door de wandelaars aan de 5 en 10 kilometer de oostelijke zijde van Heerde aangedaan, waarna men zich verzameld aan de Sportlaan om vanaf daar te vertrekken met het Defilé naar het centrum van Heerde waar namens de Gemeente Heerde het Defilé zal worden afgenomen door B&W.

In 2022 wil de organisatie inzetten op een schone vierdaagse, deelnemers wordt gevraagd goed op te letten geen afval achter te laten in de natuur, om op de paden en wegen te blijven, met ook de vraag aan de begeleidende ouders hier goed op toe te zien. Aan de sponsoren wordt gevraagd rekening te houden met het milieu en dus geen levensmiddelen in plastic verpakkingen uit te delen.

Tijdens het evenement zal de laatste informatie worden bijgehouden via de facebookpagina Avondvierdaagse Heerde

Contactpersoon Avond4daagse Heerde

Jos Melenhorst (coördinator), tel: 06-13903027
E-mail: avondvierdaagseheerde@hotmail.com

Foto’s Avond4Daagse 2022

Tijdens de Avond4Daagse 2022 werden er foto’s gemaakt door Jannes Wolff hieronder de links naar de foto’s van de verschillende dagen:

FOTO’S DAG 1

FOTO’S DAG 2

FOTO’S DAG 3

FOTO’S DAG 4

Back To Top
X