skip to Main Content

Avond 4 Daagse Heerde

Home Edition Avond4daagse Heerde wordt herhaald.

De commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Klub Oost Veluwe (SKOV) heeft besloten dat er ook dit jaar geen echte Avond4daagse kan worden gehouden vanwege de Coronamaatregelen. Maar het goede nieuws is dat de Home Edition van deze wandel4daagse wordt herhaald. Vorig jaar was dit namelijk een enorm succes en hebben meer dan 200 kinderen aan deze wandel4daagse meegedaan.

De Avond4daagse Home Edition is opnieuw een initiatief  van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vind ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. Vandaar opnieuw de deelname aan dit initiatief

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars  de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Alleen de periode waarin je kunt lopen is nu vroeger dan vorig jaar.  Je kunt de vier dagen nu lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Zelfs vanuit je eigen vakantieomgeving.  Omdat de deelname landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen. Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl   maar ook via de site van het Skeelerhuus,  www.skeelerhuus.nl.

Op de foto de eerste deelnemers van de Home Edition 2020 met hun medaille. Vlnr. Ivet Bosman en  Noa en Ize van Piekeren samen met de coördinator voor de 4-daagse Heerde Jos Melenhorst.

 

Wat is Avond4daagse – Home Edition?

Tussen 29 maart en 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd!

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur!

Aanmelden

Hoe meld ik mij aan voor Avond4daagse – Home Edition? 

Vanaf de tweede helft van maart kun jij je inschrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname €6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 – 5 – 10 km. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus! Inschrijven kan via de website www.avond4daagse.nl van de KWBN.

Heb je nog vragen? Wellicht staat jouw antwoord al bij de Veelgestelde vragen.

Deel je avonturen!

We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse – Home Edition. Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome!

Eerste medailles Avond4daagse Heerde – Home Edition 2020 uitgereikt.

De Home Edition van de Avond4daagse Heerde is een enorm succes. Afgelopen dinsdag heeft de commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Club Oost Veluwe de eerste medailles uitgereikt aan Yvet Bosman en Noa en Ize van Piekeren. Zij liepen allemaal de 5 kilometer. Yvet en Noa voor de vijfde keer en Ize voor de 3e keer. Coördinator Jos Melenhorst en Wim Peppelenbos reikten namens de Skeelerclub de medailles uit. Zonder de gebruikelijke gladiolen omdat deze helaas niet voorhanden waren maar natuurlijk wel met bloemen.

De Avond4daagse Home Edition is een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vond ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. Vandaar de deelname aan dit initiatief.

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Zelfs vanuit je eigen vakantieomgeving. Voor Heerde staat de teller al ruim boven de honderd deelnemers en landelijk zelfs al boven de 30.000. Omdat de deelname landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen. Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl , de link en verdere informatie is ook te vinden via de site van de club, van het Skeelerhuus,  https://skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/.

Foto’s Avond4Daagse 2019

Tijdens de Avond4Daagse 2019 werden er foto’s gemaakt door Jannes Wolff hieronder de links naar de foto’s van de verschillende dagen:

 

Foto’s Dag 1

Foto’s Dag 2

Foto’s Dag 3

Foto’s Dag 4

Back To Top
X