Stouwdam animation

Info Stouwdam Competitie

Logo Ssv Rijssen
Logo Ssv Rijssen
Logo WIJC Nieuw 2013
Deventer IJsclub
Ijs  En Skeelerclubb
Skeelerclub Oldebroek
SVSLogo 1
DNIJ Logo
Skeelerclub Oost Veluwe Kleur2
STG De 4

Eindstanden

voorgaande jaren

2017             2016

2015             2014

2013             2012

2011             2010

Stouwdam Logo
Stouwdam Logo
Naberman
Bont
Powerslide
KNSB Logo
Hunter
Reclame Bord
Logo Cadomotus
Stouwdam 2019
Stouwdam 2019

Oproep Jurycursus bij skeelerwedstrijden

Zoals iedereen zal begrijpen is er voor de organisatie van skeelerwedstrijden een jury nodig. Dus ook voor de Stouwdam Jeugd Skeelercompetitie.

De afgelopen jaren is het aantal juryleden teruggelopen, veelal omdat de eigen jeugd is gestopt of over is gegaan naar de senioren categorieën. Wij komen nu op een punt dat we voor de komende jaren problemen zien met het beschikbaar hebben van voldoende juryleden voor onze wedstrijden.

Daarom willen wij een oproep doen aan ouders en bestuursleden van de verenigingen om zich aan te melden voor een cursus basis-jurylid.

Deze cursus zal worden georganiseerd in samenwerking met de KNSB en zal bij voldoende belangstelling worden gegeven in de kantine van Skeelerclub Oost Veluwe in Heerde. De cursus zal 4 avonden in beslag nemen, en in het komende seizoen nog een aantal keren dat stagegelopen zal worden bij de wedstrijden. Er moet nog worden gekeken wat de beste data en avond zal zijn.

Aan de cursus kan ook worden deelgenomen door mensen die bij de verenigingen hun medewerking geven aan de verschillende clubwedstrijden en competities. Of aan andere competities zoals de FreeWheel Competitie of de Dave van Dam Competitie.

De kosten voor deelname aan de jurycursus bedragen 75 euro per persoon. Maar als je jurylid bij de Stouwdam Jeugd Skeelercompetitie wordt krijg je per wedstrijd een vergoeding en is deze 75 euro ook weer snel terugverdiend.

Data zijn ondertussen ook bekend:

Woensdag 27 februari  –  19.30 uur

Woensdag 6 maart   –  19.30 uur

Woensdag 13 maart  –  19.30 uur  –  afnemen reglemententoets en stellen van vragen.

De laatste avond zal zijn woensdag 22 of 29 mei – 19.30 uur  –  inleveren portfolio.

Inschrijven kan via volgende link: AANMELDEN JURYCURSUS

 

Voor meer informatie of om op te geven kun je via onderstaande mogelijkheden:

Jannes Wolff       –           info@skeelerhuus.nl          –           Tel. 06-51459546

Lukas Kin           –           lkkin@hetnet.nl                 –           Tel. 06-21274976

Niet op podium, deklassering naar laatste plaats

Tijdens de huldigingen van de wedstrijden blijkt soms dat enkele deelnemers niet het geduld op kunnen brengen om op het podium te komen na afloop zonder geldige reden. De organisatie van de Stouwdam Competitie heeft hierop besloten, dat deelnemers zonder geldige reden te deklasseren naar de laatste plaats in het dagklassement, ook zullen de prijzen niet worden meegegeven aan anderen.

Organisatoren zijn vele uren bezig met de voorbereidingen van de wedstrijden en als dan sommige deelnemers niet even een half uurtje kunnen wachten op een huldiging, dan is dat iets wat er moeilijk in kan bij degenen die druk zijn met de organisatie van de evenementen. Gelukkig is dit maar een kleine groep deelnemers. We hopen door deze regel dat ook in de toekomst iedereen op het podium zal staan.