Ga naar hoofdinhoud

Skeelercursus start op 17 april

Ook in 2023 staat er weer een skeelercursus voor volwassenen op het programma bij Skeelerclub Oost Veluwe. Op 17 april zal deze cursus aanvangen om 20.00 uur en deze zal 6 lessen bevatten.

De cursus wordt gegeven door de trainer van de recreantengroep. Miranda Bijsterbosch, zij zal de cursisten de kneepjes van het skeeleren bijbrengen, de skeelerslag, remmen, een bochtje lopen en wat doe ik in een onverwacht moment. De veiligheid is dan ook een van de belangrijke elementen van de cursus, wat natuurlijk al begint met het dragen van een helm, maar ook de vraag, hoe kan ik mij veilig door verkeer bewegen. De kosten voor de cursus bedragen € 50,00.

De cursus wordt afgesloten met een toertocht over de openbare weg. Tijdens deze toertocht zullen de cursisten worden bijgestaan door leden van de recreantengroep, die hun enthousiasme voor de sport over willen brengen op de aspirant skeeleraar.

De recreantengroep is iedere maandag en donderdagavond aanwezig op de skeelerbaan, maar die dient ook vaak als vertrekpunt voor een toertochtje door de omgeving, die ook regelmatig wordt onderbroken om ergens een drankje te nemen.

Belangstellenden voor de cursus kunnen voor meer informatie of om zich op te geven voor de cursus, contact opnemen met een mail naar info@skeelerhuus.nl of een telefoontje naar 06-51459546.

 

Back To Top