skip to Main Content

Skeelercursus gaat weer van start in Heerde

Op maandag 25 april zal in Heerde op de skeelerbaan de cursus voor volwassenen weer van start gaan, in 6 lessen worden hier de beginselen van deze mooie sport aangeleerd aan de cursisten.

Belangrijke punten tijdens de cursus zijn de houding, bewegen, hoe loop je een bocht, remmen en een noodstop en meer  dingen waar je rekening mee moet houden om de sport veilig en op een leuke manier te beoefenen. Ook informatie over onderhoud van het materiaal en bescherming zijn punten die onder de aandacht worden gebracht.

De cursus wordt afgesloten met een toertochtje van zo’n 10 kilometer door de omgeving waarbij dus de lessen in de praktijk worden gebracht.

Aanmelding voor deze cursus kan via een mail naar info@skeelerhuus.nl of  per telefoon bij Jannes Wolff (06-51459546), hier kunt u ook verdere informatie inwinnen.

De cursussen worden gegeven op de maandagavond en starten om 20.00 uur, de kosten zijn 50 euro voor de cursus. Indien men geen eigen materiaal heeft is dat ook te huren bij de club. Een helm is verplicht bij de cursus (ook eventueel te huur)

Back To Top
X