skip to Main Content

Skeelerbaan Heerde gesloten i.v.m. nieuw asfalt skeelerpiste

De skeelerbaan van Skeelerclub Oost Veluwe aan de Kommerseweg te Heerde zal enkele weken gesloten zijn in verband met de vervanging van het asfalt op de skeelerpiste.

Vanaf zaterdag 13 maart zal de baan rondom de piste niet meer te gebruiken zijn, omdat op de baan rondom rijplaten gelegd zullen worden om het asfalt te beschermen tegen het zware materieel dat nodig is voor de werkzaamheden over deze baan te kunnen leiden.

Tot en met zondag 14 maart zal er dan nog gereden kunnen worden op de piste, die dan vanaf maandag 15 maart niet meer is te gebruiken is omdat de werkzaamheden dan aanvangen.

Trainingen Skeelerclub Oost Veluwe

Voor de trainingen van de club hebben deze werkzaamheden dus ook gevolgen, er kan niet volledig rond gereden worden. Hiervoor zijn de volgende oplossingen:

Trainingen 1e uur op dinsdag en donderdag vanaf 18.15 uur gaan gewoon door op de baan, de trainers kunnen rekening houden met de stukken die niet gebruikt kunnen worden.

Trainingen 2e uur en wedstrijdgroep, zullen verhuizen naar de skeelerbaan in Hattem. Tenzij anders vermeld of aangegeven door de trainers. Deze veranderingen zullen dan zoveel als mogelijk ook via de website en app worden gedeeld.

Adres: IJsvereniging Hattem – Geldersedijk 45 – 8051 SB  Hattem

 

De asfalteringswerkzaamheden die voor 6 april gepland stonden zijn in verband met de weersomstandigheden uitgesteld en zullen nu op 19 april worden uitgevoerd.

Naar verwachting zullen de trainingen hervat kunnen worden op de eigen (vernieuwde) baan vanaf 3 mei.

Back To Top
X