skip to Main Content

Jeugdtrainingen Skeelerclub Oost Veluwe gaan gewoon door ondanks corona

Ook tijdens de periode van de corona-maatregelen lukt het bij Skeelerclub Oost Veluwe toch om met de jeugd te blijven trainen op de accommodatie aan de Kommerseweg in Heerde.

Trainen in de Burgemeester Faberhal kan momenteel niet doorgaan, maar dat hebben de trainers weer aangepast door naast de training op dinsdag ook op donderdag weer buiten te trainen, en gezien de opkomst is hier zeker behoefte aan. De trainingen bestaan meestal uit droogtraining, zoals oefeningen en conditietraining omdat de baan vaak te nat is om te skeeleren, maar als de baan droog is kan er ook geskeelerd worden. De trainingstijden zijn 18.30 – 19.30 uur of 19.30 – 20.30 uur. Afhankelijk van de leeftijd.

Lekker buiten bewegen is het motto, en voor de jeugd is dit ook fijn omdat er in deze periode al zoveel dingen zijn die niet kunnen doorgaan.

Naast de trainingen op de eigen accommodatie zal men de komende periode ook met enkele groepen een enkele keer op zaterdagmiddag naar Heerenveen worden gegaan om daar te skeeleren op de (semi) overdekte skeelerpiste.

De coronaperiode brengt wel beperkingen met zich mee, zoals een clubhuis dat niet gebruikt kan worden en ouders die niet op de accommodatie aanwezig mogen zijn. Daarom wordt ook aan hen gevraagd de kinderen in de juiste outfit (loopschoenen of skeelers) af te zetten bij het hek, waarna zij weer vertrekken. Via de app met de trainers worden zij op de hoogte gehouden welke outfit die avond nodig is. Er zijn trainers en EHBO-ers aanwezig om de training in goede banen te leiden.

Indien er belangstelling is om mee te trainen kunnen de aspirant deelnemers contact opnemen met een van de trainers (Monique Roosenboom, tel. 06-45190765) om te informeren of aan te melden voor de training. Info is ook te verkrijgen via mail: info@skeelerhuus.nl Een aspirant lid mag vier weken gratis meetrainen.

Back To Top
X