skip to Main Content

Jeugd skeelerclub haalt 2000 euro op.

Tijdens de Holland Cup was er ook ruimte ingedeeld voor de eigen jeugd van Skeelerclub Oost Veluwe, voor hen was er een skeelaton georganiseerd, een sponsorloop op skeelers.

Maar liefst 30 kinderen namen hieraan mee, zij reden 30 minuten rond om zoveel mogelijk ronden van 200 meter te rijden. Direct al lag het tempo bij de deelnemers, waarbij zelf kinderen die nog maar heel kort bij de club zijn al met het aantal ronden boven de 30 uitkwamen.

Een groep van 6 rijders kwam zelfs boven de 60 ronden uit, dus meer als 12 kilometer in een half uur. De eindsprint werd de laatste ronden ingezet en Diede Salomons kwam als snelst tot een aantal van 64 ronden.

Bij de groepsfoto na afloop werd het bedrag bekend gemaakt wat is opgehaald door de deelnemers, een bedrag van € 1.955,00. Wat direct na de bekendmaking werd aangevuld door Geb Dokter van GeDo Koeriersdiensten tot het mooie bedrag va 2.000 euro.

Een bedrag wat ingezet kan worden voor activiteiten van de jeugd binnen de vereniging, zoals het zomerkamp, verkleed skeeleren en andere activiteiten.

Skeelaton deelnemers met aantal ronden

Back To Top
X