Ga naar hoofdinhoud

Grieks bezoek op skeelerbaan in Heerde

Vrijdagmiddag 24 februari kwam er na een afspraak die half januari al was gemaakt een Grieks stel naar Heerde om een bezoek te brengen aan de skeelerbaan waar hij, Emmanuel Sfakianakis, in 2018 was geweest voor het WK Skeeleren. Met zijn vrouw Alexandra kwam hij voor werkzaamheden enkele dagen op uitnodiging naar Nederland, maar het eerste wat daarbij was gevraagd, is er ook een mogelijkheid om naar Heerde te gaan om daar een paar rondjes te skeeleren.

Het weer zat niet mee deze vrijdagmiddag, maar daar trokken de beiden Grieken afkomstig van Kreta zich niets van aan, ze wilden een paar rondjes rijden op de baan. Helaas was de skeelerpiste waar het WK 2018 op was verreden te nat om op te rijden, maar rondom de piste was het nog goed te doen. Na enkele rondes moest Jannes Wolff, de persoon waar Emmanuel steeds contact had gehad even komen voor een foto met de twee, waarbij de vaan van de club waar Emmanuel trainer is, O.K.A. Preveli, werd overhandigd.

Bij het afscheid werd de hoop uitgesproken dat ze nog eens terugkomen, maar dan met beter weer en misschien met een team om deel te nemen aan wedstrijden.

Back To Top