Skeelermarathon Heerde ontvangt steun vanuit Rabofonds

Om de skeelermarathon in het centrum weer nieuw leven in te blazen heeft Skeelerclub Oost Veluwe de steun gevraagd van het Rabofonds Noord Veluwe. Het Rabofonds ondersteund projecten en initiatieven in de regio (gemeenten Elburg, Epe, Heerde, Oldebroek en Nunspeet), die gericht zijn op versterking van het maatschappelijke, economische, sociale of culturele leven in de lokale gemeenschap.

Het streven om deze wedstrijd weer in ere te herstellen en Heerde weer onder de aandacht te brengen met de sport bij een breed en sportief publiek kon de waardering krijgen van dit fonds en met deze steun kan Skeelerclub Oost Veluwe haar wens om weer een mooie wedstrijd naar het centrum van Heerde te brengen nog mooier uitwerken.

Afgelopen week kreeg penningmeester Jannes Wolff van de vereniging uit handen van de heer René Steunenberg van de Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandig met daarop de mooie vermelding van de steun vanuit het Rabofonds van € 2.500,00. Een bedrag waar de club heel blij mee is en die het mogelijk maakt om dit mooie evenement dat op donderdag 2 mei wordt georganiseerd mogelijk te maken. Samen met de steun van diverse ondernemers uit Heerde en omgeving.

De toegang tot dit evenement is gratis en de wedstrijden beginnen vanaf 16.15 uur. Het parcours wordt gevormd door de wegen Zwolseweg – Wilhelminalaan – Stationsstraat – Soerelseweg. Met de start en finish bij de Boni Supermarkt.