Skeelerclub gaat samenwerking aan met Fysio Dynamiek.

Skeelerclub Oost Veluwe en Fysiotherapie Praktijk Dynamiek uit Epe gaan voor de komende jaren een samenwerking aan. Deze samenwerking houdt in dat de leden van de club gebruik kunnen maken van de diensten van Fysiotherapie Dynamiek. Het doel van de samenwerkingen is om blessures te verhelpen óf juist te voorkomen.
De leden kunnen gebruik maken van het (gratis) inloopspreekuur dat er is in de vestiging van Sportscenter Bijsterbosch. Ook zullen er informatie en voorlichtingsmomenten komen van Fysiotherapie Dynamiek voor de trainers en leden van de club. Tevens zal Dynamiek, indien nodig, aanwezig zijn bij een of meerdere evenementen van Skeelerclub Oost Veluwe.
Fysiotherapie Praktijk Dynamiek is een veelzijdige praktijk met een groot scala aan aandachtsgebieden en specialisaties. Men kan gerust stellen dat elk probleem op het gebied van bewegen hun volle aandacht heeft. Een belangrijk onderdeel binnen de praktijk is de samenwerking tussen fysiotherapeut en patiënt, maar zeker ook met andere hulpverleners. Wat kunt u verwachten binnen deze samenwerking; een persoonlijke en multidisciplinaire aanpak, een vakkundige diagnose en behandeling gericht op de aanwezige problematiek en een ondersteunende/ adviserende rol met betrekking tot de dagelijkse zorg.
De eigenaar van de praktijk is Ard van Bottenburg. Hij heeft al veel ervaring met topsporters en is (ex)voorzitter van Zwemvereniging Octopus uit Wapenveld. Een bekende voor veel leden van SKOV is Jasper Dijkslag. Hij is geruime tijd lid geweest van de club en heeft ook op nationaal niveau geskeelerd bij de jeugd. Sportfysiotherapie en Medical Taping zijn enkele van zijn specialiteiten waarmee hij de leden van de club zeker mee zal kunnen helpen.
Voorzitter Bertus Dokter bevestigde de samenwerking door het overhandigen van een bos bloemen aan Jasper Dijkslag.