Eerste medailles Avond4daagse Heerde – Home Edition uitgereikt.

De Home Edition van de Avond4daagse Heerde is een enorm succes. Afgelopen dinsdag heeft de commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Club Oost Veluwe de eerste medailles uitgereikt aan Yvet Bosman en Noa en Ize van Piekeren. Zij liepen allemaal de 5 kilometer. Yvet en Noa voor de vijfde keer en Ize voor de 3e keer. Coördinator Jos Melenhorst en Wim Peppelenbos reikten namens de Skeelerclub de medailles uit. Zonder de gebruikelijke gladiolen omdat deze helaas niet voorhanden waren maar natuurlijk wel met bloemen.

De Avond4daagse Home Edition is een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vond ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. Vandaar de deelname aan dit initiatief

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Zelfs vanuit je eigen vakantieomgeving. Voor Heerde staat de teller al ruim boven de honderd deelnemers en landelijk zelfs al boven de 30.000. Omdat de deelname landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen. Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl , de link en verdere informatie is ook te vinden via de site van de club, van het Skeelerhuus,  http://skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/.